Acht aanhoudingen in onderzoek naar drugshandel

Deel dit:

politie2 REGIO – De politie heeft in een onderzoek naar handel in verdovende middelen woensdag acht verdachten aangehouden en doorzoekingen in 22 panden verricht. Al deze verdachten zitten in beperkingen, dat wil zeggen dat ze geen contact met de buitenwereld mogen hebben.

Verder zijn drie verdachten aangehouden voor het niet opvolgen van aanwijzingen en/of het plegen van verzet tegen de politie.

De politie startte in november een onderzoek naar de drugshandel. Dit onderzoek resulteerde woensdag in de aanhoudingen en doorzoekingen. De verdachten zijn mannen van tussen de 22 en 50 jaar uit Gouda en omstreken. De doorzoekingen waren in woningen en in een eetgelegenheid in Gouda, Boskoop, Alphen aan den Rijn, Gouderak, Moordrecht, Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

De gemeenten zullen naar aanleiding van de bevindingen van de politie en openbaar ministerie onderzoeken welke bestuurlijke maatregelen er mogelijk zijn. Bijvoorbeeld of er panden gesloten kunnen worden.

Bij de doorzoekingen werden een hoeveelheid drugs, geld en drugs gerelateerde goederen aangetroffen en in beslaggenomen. Ook heeft de recherche gegevensdragers meegenomen voor verder onderzoek.

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.