Aanhoudingen in onderzoek drugshandel Schoonhoven

Deel dit:

politieSCHOONHOVEN – De politie heeft maandag vier verdachten aangehouden in een onderzoek naar drugshandel in Schoonhoven. Eerder dit jaar waren er meldingen van drugsoverlast en anonieme tips over dealen binnengekomen.

Politie-onderzoek leidde maandag tot een actie waarbij werd gezien dat er aan twee afnemers drugs werd verkocht. De afnemers werden aangehouden op de Cellebroedersstraat en op de Opweg voor het kopen en het in bezit hebben van verdovende middelen.

Na de aanhouding van de afnemers werden de hoofdverdachte, een 23-jarige Schoonhovenaar, een 29-jarige man uit Bergambacht en een 19-jarige drugsloper uit Langerak, aangehouden. Bij de doorzoeking van de woning van de hoofdverdachte wilde de 67-jarige vader in zijn auto wegrijden. Agenten zagen dat de man een tas bij zich had. Daarin bleken na een controle verdovende middelen te zitten. De agenten hielden hierop de man aan.

De politie nam alle aangetroffen drugs in beslag. De verslavende middelen waren verdeeld over meerdere gripzakjes. Naast de drugs werden er ook vier auto’s in beslaggenomen voor verder onderzoek.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.