Werkzaamheden aan N228 Haastrecht-Hekendorp

Deel dit:

werkzaamhedenHAASTRECHT – De provincie Zuid-Holland voert van 19 februari tot eind mei werkzaamheden uit aan de N228 tussen Haastrecht en Hekendorp. De weg blijft open voor het verkeer.

Op de locatie waar wordt gewerkt, is op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur over een lengte van ca. 50 meter maar één rijstrook beschikbaar. Het verkeer wordt om en om doorgelaten door middel van verkeerslichten. Een verkeersregelaar springt bij indien nodig.

Fietsers
De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf het fietspad. Daarom wordt het fietspad afgesloten op de locatie waar wordt gewerkt tijdens werktijden (werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur). Fietsers en voetgangers worden indien nodig onder begeleiding van een verkeersregelaar over de rijbaan geleid. Buiten de werktijden is het fietspad vrij voor fietsers en voetgangers.

De N228 tussen Haastrecht en Hekendorp ligt op een dijk. Op een aantal plekken dreigt het dijklichaam te verzakken. Om dit te voorkomen plaatst de provincie op zes locaties zogenaamde buispalen aan de kant van de Hollandse IJssel. Deze zorgen ervoor dat de grond van het dijklichaam op zijn plek blijft. Daarnaast wordt op twee plekken het talud aangevuld, afgewerkt en opnieuw ingezaaid met gras. De werkzaamheden worden per locatie uitgevoerd.

De werkzaamheden bij de N228 worden per locatie uitgevoerd en bestaan uit 8 fases. Op www.zuid-holland.nl/n228 staat een kaart met informatie over wanneer er op welke plekken gewerkt wordt.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.