Veertien sociale huurwoningen in ‘Bovenkerk’ Stolwijk

Deel dit:

ondertekeningSTOLWIJK – Wethouder Dilia Blok en Jacques Reniers van woningbouwvereniging Groen Wonen Vlist, ondertekenden donderdag de koopovereenkomst voor een bouwkavel in het gebied Bovenkerk in Stolwijk.

Na de realisatie van twee projecten door middel van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap – in totaal 26 woningen – en de bouw van vijftien woningen in opdracht van individuele opdrachtgevers (particulier opdrachtgeverschap) in Bovenkerk, was er nog een bouwkavel beschikbaar voor woningbouw.

De gemeente Krimpenerwaard en woningbouwvereniging Groen Wonen Vlist bereikten overeenstemming over de bouw van veertien sociale huurwoningen en maakten afspraken over de aankoop van de betreffende bouwkavel. Met de bouw moet de doorstroom in de huisvesting van woningzoekenden, met name gezinnen, worden bevorderd.

Groen Wonen Vlist onderzoekt of de woningen ‘extra duurzaam’ gebouwd kunnen worden. Als alles soepel verloopt, wordt nog dit jaar met de bouw gestart en kunnen de woningen uiterlijk begin 2018 worden opgeleverd.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.