Klussen gezocht voor KrimpenerwaardDOET!

Deel dit:

krimpenerwaard1KRIMPENERWAARD – De gemeente Krimpenerwaard ondersteunt op donderdag 19 maart de vrijwilligersactie NLdoet met KrimpenerwaardDOET!

De landelijke vrijwilligersactie NLdoet vindt dit jaar plaats op 20 en 21 maart. Donderdag 19 maart is de dag dat de burgemeester, wethouders en de medewerkers van de gemeente Krimpenerwaard erop uit trekken om zélf de handen uit de mouwen te steken bij een maatschappelijke instelling of vrijwilligersorganisatie in de gemeente. Dit doen ze onder de noemer KrimpenerwaardDOET!

KrimpenerwaardDOET! kan alleen een succes worden als er voldoende aanbod is aan klussen. Voor stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties is dit een mooie gelegenheid om een grote klus te klaren, de organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Wie een klus heeft die hoognodig geklaard moet worden, kan vóór maandag 9 maart contact opnemen met René Kuzee. Hij is te bereiken via telefoonnummer (0182) 729685 of r.kuzee@krimpenerwaard.nl.

De gemeente Krimpenerwaard benadrukt dat ze niet de reguliere NLdoet-klussen in de wielen wil rijden. Het gaat dus om extra werkzaamheden naast NLdoet op 20 en 21 maart.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.