Zomervakantie in Streekmuseum Krimpenerwaard

Deel dit:

streekmuseumKRIMPEN A/D IJSSEL – Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen in het Streekmuseum (IJsseldijk 312) in Krimpen aan den IJssel weer komen knutselen of kijken naar een poppenkastverhaal.

Ook dit jaar is er weer een poppenkastvoorstelling voor de kleintjes. Op de dinsdagmiddagen 26 juli en 2, 9 en 16 augustus beleven boer Rokus en zijn vrouw Teuntje weer spannende avonturen op de boerderij. Deze keer is er een vreemde vogel op het erf. Aanvang: 14.30 uur.

Voor kinderen met het Rotterdams Jeugdvakantiepaspoort is de toegang gratis, zonder kortingskaart betalen kinderen de normale toegangsprijs voor het museum, te weten 2,50 euro. Een glaasje ‘ouderwetse’ limonade hoort er ook bij, evenals een kijkje in het museum. Tot slot kan er nog buiten worden gespeeld met ouderwets speelgoed.

Op de donderdagmiddagen 28 juli en 4, 11 en 18 augustus, vanaf 14,30 uur, wordt er geknutseld in het museum. Centraal daarbij staat de kleur blauw. Na afloop van de workshop krijgen de kinderen limonade en kunnen ze bij droog weer buitenspelen met ouderwets buitenspeelgoed. Voor kinderen met het Jeugdvakantiepaspoort is deelname 2,50 euro, zonder kortingskaart betalen kinderen 5,- euro.

Aanmelden voor de knuselmiddagen kan via (0180) 514866 of via info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.