Waardborrel: vijfde editie

Deel dit:

waardborrelSCHOONHOVEN – Bij Maarten Littel in Schoonhoven wordt donderdag 19 november voor de vijfde keer het ondernemersevenement ‘De Waardborrel’ gehouden. Het thema dit jaar is ‘ondernemen en verbinden’.

De organisatie van het gratis netwerkevenement is in handen van een afvaardiging van de zes ondernemersverenigingen uit de Krimpenerwaard. De hoofdsponsor is Rabobank Krimpenerwaard. Ook dit jaar is het weer gelukt om een boeiend programma samen te stellen, waarbij ondernemers uit de Krimpenerwaard worden geïnspireerd. Er zijn volop netwerkmogelijkheden met andere ondernemers, maar ook de verbinding met de gemeente wordt gezocht in een paneldiscussie.

Ton Hendrickx zorgt er voor dat de avond in goede banen wordt geleid en Joseph Oubelkas vertelt hoe hij vanuit een uitzichtloze situatie positief wist te blijven en zijn doelstellingen wist te realiseren. Na de paneldiscussie wordt de netwerkavond onder het genot van een buffet en een drankje voortgezet. Al meer dan driehonderd ondernemers hebben zich aangemeld voor de Waardborrel.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.