Veel cabaret in nieuwe seizoen Arto Theater

Deel dit:

artoSCHOONHOVEN – Het jaarprogramma 2015/2016 van het Arto Theater is uit. Het was al enige tijd te zien op de website, maar nu is het ook in fysieke vorm verkrijgbaar bij de bibliotheken, aan de Haven 63 bij Provence en natuurlijk in het Schoonhovense theater zelf.

De aftrap voor het nieuwe seizoen wordt van 12 tot 20 september gegeven door huisgezelschap Arto Post Laboro met de geestige komedie ‘Amateurs!’, een stuk over een amateurtoneelvereniging die een stuk instudeert.

Als eerste van een flink aantal cabaretiers komt Dorine Wiersma zaterdag 26 september met haar programma ‘D & A’, een vileine blik op familie, vrienden en de maatschappij. Wiersma, bekend van haar satirische liedjes als ‘Het lid van Jan Smit’ en ‘Heleen van Royen’, zal ook in haar nieuwe programma weer met verrassende vondsten komen. Later in het seizoen komen onder anderen nog de cabaretiers Edo Brunner, Arie Koomen en Silvester Swaneveld naar het Arto Theater.

Ook op muzikaal gebied zijn er weer enkele hoogstandjes te zien, zoals Jeroen Zijlstra, Robert Jan Stips en Lenny Kuhr. Op toneelgebied geeft het Schoonhovense theater de ruimte aan Debby Petter met haar voorstelling ‘Bed & Breakfast’, Theatergroep de Kern met de muziektheatervoorstelling ‘De Mariamonologen’ en Het Volk, deze keer met de voorstelling ‘Het Volk in Dothan’.

Ook de kleintjes worden niet vergeten: in totaal zijn er zes kindervoorstellingen geprogrammeerd, waaronder een sinterklaasvoorstelling en de kinderboekenweek voorstelling ‘De Vinder’ in samenwerking met de bibliotheek. Voor het overige kan men nog terecht voor diverse films, APL voorstellingen en improvisatietoneel.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.