Twintig jaar Alderliefste: muzikaal jubileum Concordia

Deel dit:

alderliefsteHAASTRECHT – Drie Nederlandse jongens en de Franse slag; dat is Alderliefste. Zaterdag 14 maart viert Alderliefste haar twintigjarig jubileum in Theater Concordia Haastrecht met de derde CD ‘Trois’.

Trois is een popplaat vol zelfgeschreven Nederlandse en Franstalige nummers. De welbekende powerchansons van de drie heren beschrijven de hele geschiedenis van de band en maken van Trois een soort oeuvreplaat. De nummers zijn soms up-tempo en vrolijk, dan weer heerlijk Frans nostalgisch en soms bloedserieus in de vorm van ontroerende, diepgaande ballads. De trois toegankelijke mannen willen hun jubileum graag met u vieren in Theater Concordia. Hun grootste hits ‘Une belle histoire’ en ‘Laat me/Vivre’ zullen natuurlijk ten gehore gebracht worden, net als veel andere muzikale pareltjes.

De voorstelling van Alderliefste begint zaterdag 14 maart om 20.15 uur. Kaarten (à 20,- euro) zijn te bestellen via www.cultureelcentrumconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (kijk hiervoor op de website).

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.