Tweeduizend scholieren naar voorstelling Peter vóór Pan

Deel dit:

petervoorpan REGIO – Ruim tweeduizend scholieren uit de regio bezoeken de komende weken in het kader van cultuureducatie de voorstelling Peter vóór Pan van jongerentheater Quint. Het stuk wordt gespeeld in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel, De Tuyter in Krimpen aan den IJssel en Theater Swanla in Zevenhuizen.

Peter vóór Pan is een vrolijke en ontroerende familievoorstelling over kinderen die zich leren verweren tegen mooie praatjes van hebzuchtige volwassenen. Gespeeld, gezongen en gedanst door 39 jongeren uit de regio.

De voorstelling is te zien voor vrij publiek op: zaterdag 9 september om 19.30 uur en zondag 10 oktober om 15.00 uur in het Isala theater in Capelle aan den IJssel. Reserveren via www.isalatheater.nl.

Zaterdag 23 september om 15.00 uur en 19.30 uur in De Tuyter in Krimpen aan den IJssel. Zondag 1 oktober om 15.00 uur in Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen. Reserveren voor De Tuyter en/of Dorpshuis Swanla via www.jongerentheaterquint.nl. De laatste voorstelling is te zien in het Hofpleintheater in Rotterdam op zondag 5 november om 15.00 uur. Kaarten zijn te reserveren op www.hofpleintheater.nl.
 
Scholen kunnen nog reserveren voor de schoolvoorstellingen via www.jongerentheaterquint.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.