Tweede ‘Trouwbeurs Krimpenerwaard’ in De Nieuwe Polderkamer [video]

Deel dit:

trouwen STOLWIJK – De Nieuwe Polderkamer aan het Dorpsplein in Stolwijk is vrijdagavond 6 en zaterdag 7 oktober het decor van de tweede editie van de Trouwbeurs Krimpenerwaard. Twee dagen lang kunnen aanstaande bruidsparen zich hier oriënteren op allerhande producten en diensten voor de mooiste dag van hun leven.

“Uiteraard gaat het dan over alle horecafaciliteiten die trouwlocatie De Nieuwe Polderkamer biedt, maar net zo centraal staan alle zakelijke partners die zich op de huwelijksmarkt begeven”, licht eigenaar Frank Streefland toe.

Een groot aanbod van onder andere trouwkleding, artiesten, bloemen, fotografie, ringen, trouwauto’s en vele andere accessoires, zal voor het voetlicht worden gebracht. Streefland: “Het merendeel van de hiervoor beschikbare stands zal worden bemand door ondernemers uit de Krimpenerwaard. Voor bezoekend publiek is de toegang geheel gratis.”

Aanstaande bruidsparen die zich aanmelden op de website ontvangen een gratis goodiebag en maken bovendien kans op een verzorgd diner voor twee personen. Aanmelden kan ook op Facebook.

Bekijk hieronder de reportage van de eerste Trouwbeurs Krimpenerwaard afgelopen jaar.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.