Tweede editie van Feest aan de Lek

Deel dit:

feestaandelekKRIMPEN A/D LEK – De tweede editie van Feest aan de Lek staat voor vrijdag 3 en zaterdag 4 november op de kalender. De organisatie heeft een keur aan artiesten weten te strikken voor het feest in sporthal De Walvis in Krimpen aan de Lek.

De eerste editie van Feest aan de Lek was afgelopen jaar met meer dan 1500 feestgangers een groot succes. Logisch dus dat het evenement van Stichting Volksvermaak Aan De Lek een vervolg krijgt. Op het podium staan dit jaar onder anderen: DJ Barry Paf (Radio 538), volkszanger Django Wagner, DJ Special D., DJ Gerard Ekdom en de band Starkoo.
 
Sporthal de Walvis zal voor de gelegenheid weer helemaal verbouwd worden, met veel speciale lichteffecten om het geheel compleet te maken. 

Stichting Volksvermaak Aan De Lek is opgericht door een groep vrienden uit Krimpen aan de Lek. Het idee om een feest te organiseren, ontstond ooit met een biertje aan de bar. Het idee werkt uitgewerkt, met als resultaat een succesvol feest. Begin dit jaar begonnen de mannen met de voorbereidingen voor de tweede editie van Feest aan de Lek. Het feest moet minimaal het succes van vorig jaar evenaren of zelfs gaan overtreffen.

Kaarten voor het Feest aan de Lek kosten 25,- euro per stuk en zijn geldig voor beide avonden (20.00 tot 1.00 uur). Early bird tickets (voorverkoop) zijn tot en met 30 september te koop met vijf euro korting. Online kaartverkoop via de Facebookpagina van SVV Aan De Lek. Kaarten kunnen ook gekocht worden bij Café de Kwayste Niet in Krimpen aan de Lek. Voor het feest geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.