Toneelvereniging De Schijnwerper speelt ‘Terug naar Warschau’

Deel dit:

schijnwerper1HAASTRECHT – Toneelvereniging De Schijnwerper brengt op 10, 11, 16 en 17 november de avondvullende voorstelling ‘Terug naar Warschau’ op de planken in Theater Concordia in Haastrecht.

Het stuk speelt zich af in 1963. Locatie is een volksbuurt in Nederland. Wanda is opgegroeid in een aristocratische familie in Warschau en na de Tweede Wereldoorlog terecht gekomen in Nederland. Ze leeft samen met haar stiefdochter in een buurt waar ze totaal niet kan wennen en de buurt beschouwt haar als een ongewenste vreemdeling. Dan ontmoet ze Michal die haar vertelt over Warschau. Het idee ontstaat dat ze terug kan naar Warschau. Zal het Wanda lukken of is het een illusie?

Een boeiende voorstelling door toneelvereniging De Schijnwerper. De tekst is geschreven door Jan Staal met mooie dialogen, indringende scenes en tevens luchtige verhalen van de buurtbewoners. Opmerkelijk is dat er parallellen met onze huidige tijd zijn.

Toneelvereniging De Schijnwerper bestaat 46 jaar en speelt diverse voorstellingen en eenakters in wisselende samenstelling van amateur toneelspelers. Alle spelers komen uit de regio Haastrecht/Groene Hart en hebben een passie voor toneel en theater.

De voorstelling begint telkens om 20.00 uur, met uitzondering van 11 november. Aanvang is dan 14.30 uur. Kaarten kosten 12,50 euro per stuk; 10,- euro voor CJP/65+ of Vrienden van De Schijnwerper.
Reserveren kan via www.deschijnwerper.nl of (0182) 502652.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.