Theaterconcert Angela Groothuizen in Concordia

Deel dit:

angelaHAASTRECHT – Op zaterdag 28 maart draaien alle stoelen in Theater Concordia om voor Angela Groothuizen met ‘Eeuwige jeugd’!

De jeugd heeft de toekomst, maar jeugd moet niet eeuwig duren. Kom op zeg… daar moet je niet naar willen streven. Alle stress die dat oplevert zorgt vast voor vroegtijdige veroudering. Iedereen wil oud worden, maar natuurlijk niet zijn. Als je jong wilt blijven moet je vroeg doodgaan. De pop- en filmsterren die te jong sterven worden nooit oud. Ze blijven eeuwig jong.

Sommige liedjes hebben de eeuwige jeugd. Angela gaat samen met Nico Brandsen op zoek naar de mooiste liedjes die over de jeugd en ouder worden gaan. Natuurlijk worden er ook spiksplinternieuwe liedjes gemaakt en zorgt Angela weer voor een mooi verhaal.

Angela Groothuizen, bekend geworden als één van de Dolly Dots en jurylid van The Voice Kids, won in 2013 de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied Vinkeveen.

De voorstelling van Angela Groothuizen begint zaterdag 28 maart om 20.15 uur. Kaarten (à 21,- euro) zijn te bestellen via www.cultureelcentrumconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (kijk hiervoor op de website).

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.