The Passion live te volgen in Springerpark

Deel dit:

Passion
SCHOONHOVEN – De zevende editie van ‘The Passion’ zal op donderdagavond 13 april rechtstreeks te volgen zijn in het Springerpark in Schoonhoven. Op een enorm scherm kunnen belangstellenden de uitzending volgen en deze met elkaar beleven.

‘The Passion’ is een jaarlijks terugkerend Nederlands muzikaal Bijbels evenement dat sinds 2011 op witte donderdag in telkens een andere plaats wordt gehouden. Ditmaal wordt ‘The Passion’ uitgezonden vanaf het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Het plein zal een fantastisch decor vormen voor het bijzondere verhaal van de laatste uren van Jezus.

Foto: Dwight Dissels (Jezus)

Foto: Dwight Dissels (Jezus)

Aan deze zevende editie werken onder anderen mee: Soulzanger Dwight Dissels (Jezus), Roel van Velzen (Judas) en Johnny Kraaikamp jr. (Pontius Pilatus). Er is zelfs een bescheiden rol weggelegd voor Piet Paulusma. Het programma wordt uitgezonden donderdag 13 april vanaf 20.30 uur via NPO 1.

De Schoonhovense kerken in samenwerking met restaurant Lekkerr maken het mogelijk ‘The Passion’ rechtstreeks te volgen op een groot scherm in het Springerpark. Zaterdag 25 maart zullen Jasper Hoek en Marco van Duuren te gast zijn in het RTV Krimpenerwaard programma ‘De Lunch & Brunch Expo’ om meer te vertellen over dit komende initiatief in Schoonhoven.

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.