Team Krimpenerwaard houdt afsluitende actie: dinnershow

Deel dit:
Ilse en Chantal hopen op veel animo voor de dinnershow. (Foto: Robert van der Hek)

Ilja en Chantal hopen op veel animo voor de dinnershow. (Foto: Robert van der Hek)

KRIMPENERWAARD – Team Krimpenerwaard ligt uitstekend op koers voor Alpe d’HuZes. De reeks acties wordt besloten met een dinnershow op donderdag 17 mei in Het Koetshuis te Krimpen aan de Lek.

Organisatoren vanuit het team zijn Ilja Bakker en Chantal Koster uit Lekkerkerk. “De dinnershow wordt een perfecte mix tussen lekker dineren en tussen de gerechten door genieten van afwisselende optredens.”

Ook teamleden, onder wie Chantal, zullen optreden. Chantal zelf daarover: “Ik zing al van jongs af aan en zal me nu toespitsen op Alpe d’HuZes. Zo heeft een vriend van me een tekst geschreven op een nummer van Anouk, dat ik die avond zal zingen.”

Van de dertig euro die deelname aan de dinnershow kost, gaat 20 euro rechtstreeks naar het team. Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel reserveren is aan te raden. Dit kan via: info@teamkrimpenerwaard.nl. Aanschuiven kan donderdag 17 mei om 18.30 uur.

Wie het team graag wil steunen, maar donderdag de 17e verhinderd is, kan natuurlijk ook een succeswens achterlaten in de speciale ‘Uitzwaaispecial’, die op dinsdag 29 mei verschijnt in Het Kontakt.
Voor slechts 10 euro (bedrijven 25 euro) helpt u de teamleden de berg op en vindt u uw (bedrijfs)naam terug op een speciale ‘succeswens-pagina’.

U kunt uw donatie ovv ‘Uitzwaaispecial’ eventueel overmaken op NL21 RBRB 0706 4136 01 tnv E. van der Veen (vermeld daarbij uw (bedrijfs)naam en vestigings-/woonplaats). Nog makkelijker is een berichtje sturen naar 06-53110867 (Robert van der Hek, Het Kontakt) of 06-29056538 (Egbert van der Veen, Team Krimpenerwaard). Vermeld daarbij weer naam en plaats, dan krijgt u een betalingslinkje retour.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.