Sport- en speldag ’Happy Ouwer’ bij Zorgpartners  

Deel dit:

happyhourKRIMPENERWAARD – Zorgpartners Midden-Holland houdt maandag 20 november voor de bewoners van haar centra in Gouda, Bodegraven, Boskoop, Krimpenerwaard, Reeuwijk en Waddinxveen het ‘Happy Ouwer’. Dat is een sportieve en vooral gezellige dag waarbij, met een grote knipoog, de bewoners, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers onderling de strijd met elkaar aangaan.
 
Het idee voor het ‘Happy Ouwer’ komt van Marjon Vonck, directeur van diverse centra van Zorgpartners.

Vonck: “Jaarlijks strijden medewerkers van diverse centra van Zorgpartners tijdens een sportdag tegen elkaar. Daar ontstond het idee om ook zo’n leuke dag voor bewoners te organiseren.” Inmiddels treft zij samen met haar collega’s Annet Costerman en Jolande Houtzager de voorbereidingen voor de tweede editie van het ‘Happy Ouwer’.

In totaal doen acht centra van Zorgpartners mee aan het ‘Happy Ouwer’. De teams bestaan uit bewoners, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers. Elk centrum neemt haar favoriete spel mee én zorgt voor een prijs voor een ander team. Onder het genot van een hapje en drankje wordt de sport- en speldag afgesloten met de prijsuitreiking door de Raad van Bestuur. 

Vonck: “Het beeld van ouderenzorg hangt vaak samen met regels, protocollen en beperkingen. ’Happy Ouwer’ is zeer regelarm, flexibel en is maakbaar doordat niets vaststaat. Alles draait om het beleven van een mooie dag en het plezier hebben tijdens de sportieve elementen van Sterrenslag. De eerste editie was een ontzettend groot succes!”

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.