Sinterklaas komt weer naar Stolwijk

Deel dit:

sinterklaasstolwijkSTOLWIJK – Sinterklaas komt zaterdag 21 november weer naar Stolwijk. De goedheiligman wordt samen met zijn pietengevolg rond 14.00 uur verwacht op het Dorpsplein. Het programma start om 13.45 uur. Samen met muziekvereniging De Harmonie zingen de kinderen liedjes om Sinterklaas welkom te heten.

Dit jaar heeft de Sint voor een heel ludiek vervoermiddel gekozen om naar Stolwijk te komen. De intocht heeft een sportief tintje.

Na aankomst worden de Sint en zijn Pieten verwelkomd door burgemeester Tjerk Bruinsma, waarna de goedheiligman plaats zal nemen op het grote podium. Daar kunnen alle kinderen de Sint een hand komen geven en hem hun kleur-/knutselplaat overhandigen. De platen worden tot de verjaardag van de Sint tentoongesteld in het Pietenhuis op de hoek van de Populierenlaan en de Goudseweg in Stolwijk.

Het Dorpsplein moet zaterdag 21 november vanaf 11.00 uur autovrij worden gehouden in verband met de intocht. Het plein is tot circa 17.00 uur afgesloten voor alle verkeer.

De speciale Sinterklaaskrant met daarin de kleur- en knutselplaat is verkrijgbaar op de basisscholen en bij de supermarkten in Stolwijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.