Schilderijenexpositie voor Liliane Fonds

Deel dit:

expositie HAASTRECHT – In verenigingsgebouw De Grote Haven in Haastrecht vindt van vrijdag 24 tot en met zondag 26 maart een bijzondere expositie plaats. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Liliane Fonds, dat al meer dan 35 jaar actief is voor kinderen met een handicap.

Ad Breedveld uit Haastrecht organiseerde een aantal jaar geleden ook al een expositie voor dit unieke fonds, die toen zeer succesvol was en waarvan de opbrengst destijds ook nog eens verdubbeld werd door de Postcode Loterij.

Expositie
Breedveld houdt een verkoop-expositie van circa veertig van zijn schilderijen. De schilderijen hebben gevarieerde onderwerpen met een duidelijk Hollands karakter, waarvan meerdere van Haastrecht en omgeving.

Breedveld schildert al meer dan 35 jaar. Zijn interesse voor het kunstschilderen werd vooral in familiekring gewekt door het professioneel schilderwerk van zijn broer Hendrik. Voor deze verkoop expositie zijn de prijzen aantrekkelijk laag gehouden. De opbrengst van de verkoop wordt door hem in zijn geheel geschonken aan het Liliane Fonds.

De expositie vindt plaats in het verenigingsgebouw aan de Grote Haven 40 in Haastrecht, op vrijdag 24 maart van 10.00 tot 21.30 uur. Zaterdag 25 maart van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 26 maart van 11.00 tot 16.00 uur.

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.