Rockmuziek van Summer Breeze Project in Theater Concordia

Deel dit:

summerbreezeHAASTRECHT – Vrijdag 20 januari stond de voorstelling Daddy Freddie gepland in Theater Concordia. Echter deze voorstelling is landelijk afgelast. Theater Concordia komt wel met een alternatief: genieten van de rockmuziek van ‘Summer Breeze Project’ ofwel SBP.

De Nederlandse progressive rockband Summer Breeze Project (SBP) werd in 2008 opgericht en heeft inmiddels vier albums uitgebracht. SBP behoort tot de top van de Nederlandse prog-rock bands en wordt in de VS, Brazilië en Polen regelmatig geroemd om hun albums. Ondanks vergelijkingen met grote acts heeft SBP een herkenbaar eigen geluid.

Vanaf 2013 werkt SBP aan een drieluik genaamd ‘Contact’. Drie mini-CD’s waarvan het laatste deel in december uitkwam. Het optreden in Theater Concordia zal zich concentreren op dit drieluik, waarbij het begrip contact vanuit diverse invalshoeken zal worden belicht.

Het optreden wordt een unieke multimediale ervaring, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld door een combinatie van geluid, licht, dia’s, geur en filmbeelden.

Het optreden van SBP begint vrijdag 20 januari om 20.15 uur. Kaarten Kaarten (à € 11,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl en te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.