Peter Dons laat oude tijden herleven in Amicitia

Deel dit:

dons2 LEKKERKERK – Zanger/entertainer Peter Dons laat oude tijden herleven in Amicitia. De Bergambachtenaar is onder het motto van ‘Dansen met Dons’ twee middagen te zien en te horen in de muziekzaal van het Lekkerkerkse partycentrum.

“Te beginnen op tweede paasdag 28 maart”, vertelt Dons. “We denken dat veel 50-plussers in zijn voor een gezellige zondagmiddag waarop ze kunnen genieten van lekkere muziek uit ‘hun tijd’ en desgewenst een dansje. Ik zorg voor een toegankelijk programma vol live gezongen oude hits en liedjes van nu waarop je heerlijk kunt ‘foxtrotten’ en ‘walsen’. ‘Dansen met Dons’ begint om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De entree is gratis.

Moustache
Peter Dons is in de regio en ver daarbuiten geen onbekende. In Amicitia trad hij in de loop der decennia op met zijn band Moustache én als solo-artiest. “Veel 50-plussers kunnen zich Moustache nog goed herinneren”, zegt hij. “Ze vinden het vast leuk om dat verleden deels terug te beleven. We gaan er een mooi feestje van maken. De eerste keer op tweede paasdag 28 maart en daarna op 24 april de tweede try out. Als het een succes is komt ‘Dansen met Dons’ acht keer per seizoen langs in Lekkerkerk.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.