Percussie workshop Harmonie Stolwijk

Deel dit:

IMG_0722STOLWIJK – Langzaam maar zeker komt het jubileumjaar van de Harmonie Stolwijk ten einde. Het honderdjarig bestaan is zeker niet onopgemerkt voorbij gegaan. Er volgen nog een paar activiteiten dit najaar. De eerstvolgende is een Percussie Workshop op zaterdag 10 november in ‘Het Kwartier’ in Stolwijk.

De percussie workshop is leuk voor elk gezelschap en vanaf de leeftijd van tien jaar.  Verzamel vrienden en/of familie en kom op 10 november naar ‘Het Kwartier’ voor een gezellige en vooral ook muzikale middag. Ieder mens heeft een aangeboren gevoel voor ritme. Tijdens deze workshop kom je er achter in hoeverre dat bij jezelf ontwikkeld is. In een paar uur tijd studeer je in groepsverband een aantal ritmes in. Aan het einde van de workshop komt dit samen tot een echt muziekstuk. Na afloop krijgt iedere deelnemer een leuk aandenken mee om thuis verder te kunnen oefenen.

Belangstellenden kunnen zich opgeven via harmoniestolwijk100jaar@gmail.comDe workshop begint ’s middags om 13.00 uur. Deelname is gratis.percussion_top_banner_1200x480_4512fe50403dd12d287a2adf22fb901b

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.