Optreden Janneke Jager in Het Kwartier

Deel dit:

Home-3-e1488559841948STOLWIJK – In 2013 was ze de winnares van de Publieksprijs van het Utrechts Cabaret Festival en twee jaar later de enige vrouw in de kwartfinale van het Leids Cabaretfestival. Het Kwartier in Stolwijk presenteert zaterdag 2 december een optreden van cabaretier Janneke Jager.

Gewapend met haar roze ukelele of van achter de piano legt Janneke alles op tafel. Soms onthutsend, soms ontroerend, soms pijnlijk herkenbaar. En soms een beetje vies. Een voorstelling over het luisteren naar je hart. Van gebaande paden, van de massa en van de norm.

Op haar (nep) slangenleren laarsjes volgt ze haar eigen koers. Op zoek naar antwoorden, slalommend langs ouder wordende ouders, zingevings-gezeur en vieze oude mannen. Kortom, Janneke Jager jaagt. Maar op wat?  Janneke speelt, zingt en schrijft. Soms overdrijft ze een beetje. Af en toe kan ze je tot tranen toe ontroeren. Het liefst doet ze allebei; een drama queen met een vleugje Groningse nuchterheid.

Het Kwartier in Stolwijk nodigt belangstellenden uit om deze voorstelling bij te wonen. Aanvang zaterdag 2 december om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in het Kwartier of mail naar info@hetkwartierstolwijk.nl.

JannekeJager

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.