Opnieuw TENTdagen in laatste week zomervakantie

Deel dit:

34963085_1690419624408514_6768401178939097088_n

SCHOONHOVEN – In de laatste week van de schoolvakantie (18-22 augustus) worden opnieuw de TENTdagen georganiseerd op het sportveld aan de Kamerlingh Onnesdreef. De stuurgroep heeft haar best gedaan om een programma samen te stellen met daarin voor ieder wat wils en de ruimte voor ontmoeting en ontspanning.

Zo beginnen de TENTdagen op zaterdag met het laagdrempelige evenement TasteTENT. Proeven van dat wat de TENTdagen typeert én proeven bij een aantal mobiele eettentjes. Een ontspannen avond in festivalsfeer.

Op de zondagmiddag staat de Sing In voor jong en oud weer op het programma met een speciaal voor de TENTdagen samengestelde begeleidingsband.

In samenwerking met Stichting New Generation is er op zondagavond een Revelation Night, die met name gericht is op de jongeren.

Een jaarlijks terugkerend onderdeel en basis van de TENTdagen is het Vakantie Bijbel Feest (VBF) op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend. Het thema van het VBF is dit jaar ‘Zoek het uit!’. Alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn welkom.

Voor wie net van de basisschool af is, is er het tienerprogramma. Op drie middagen is een programma in elkaar gezet met sport en spel en aandacht voor het geloof.

Op maandagmiddag is eenieder welkom voor het meedoen aan verschillende workshops onder leiding van Lydia den Hartog en Nanette Maaijen en de maandag wordt afgesloten met de musical David.NU. Het verhaal van David vertelt in de moderne tijd.

Op maandag-, dinsdag- en woensdagavond zijn er om 19.00 uur inspirerende seminars waar iedereen bij welkom is. En natuurlijk staat ook alle avonden het ‘walking’ diner weer gereed en is iedereen welkom om kosteloos mee te eten.

Traditiegetrouw staat de dinsdagavond in het teken van sport, onder begeleiding van ‘Hard Work’ en ‘Avantri’. Voor de kinderen is de afsluiting op woensdag met Kindertheater Simon en Zo. Op woensdagavond worden de gehele TENTdagen 2018 afgesloten met een concert van LEV.

Voor meer informatie over de TENTdagen kijk op www.TENTdagen.nl 

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.