Opknapbeurt voor hal van De Dertienhuizen

Deel dit:

KRIMPEN A/D LEK – Stichting Ouderenvoorzieningen Nederlek (SON) doet samen met de bewoners van De Dertienhuizen, een complex voor zelfstandig wonende 55+ers, mee aan Burendag 2015.

Op zaterdag 26 september komt men in actie om de hal van het complex een opknapbeurt te geven. Zo worden de ramen voorzien van een zonwerende folie. Hart Promotions komt deze leveren en plakken. Het bedrijf rekent geen transport- en personeelskosten voor deze klus. De plastic planten in de hal worden vervangen door echte exemplaren. Een bewoner heeft zich al bereid gevonden om deze te gaan verzorgen. Hovenier Chris Bezemer komt de planten in de bakken doen. SON betaalt alleen de kosten van de materialen. Tot slot wordt een houten overkapping geplaatst boven de elektrische deuren van De Dertienhuizen. Die actie zorgt ervoor dat de bekabeling aan het zicht onttrokken wordt. Peter Boom van Mudde Doe ’t Zelf voert dit uit. Hij rekent alleen materiaalkosten.

Terwijl de werkzaamheden plaats vinden worden de ‘kluskanjers’ door een aantal bewoners voorzien van een kopje koffie/thee. De ‘profs’ worden daarnaast bijgestaan bij het schoonmaken en opruimen na hun werkzaamheden.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.