Operettemiddag in sportcafé De Bakwetering

Deel dit:

operette3LEKKERKERK – Liefhebbers van operette en musical worden zondag 11 oktober exclusief op hun wenken bediend in sportcafé De Bakwetering in Lekkerkerk. In een intieme ambiance treedt daar Havenstad Operette vanaf 14.00 uur op met een melodieus programma vol bekende operette- en musicalstukken.

Het welbekende gezelschap neemt het publiek mee naar Wenen en al die andere bekende operetteplekken en brengt liederen met een groot ‘oh ja-gehalte’, zoals: Im Weissen Rössl, Ja, so singt man nur in Wien, een selectie uit Saison in Salzburg, An der schönen blauen Donau en een selectie uit Die Lustige Witwe. De fraaie, toepasselijke kleding doet de rest. Na de pauze komen de musicals aan de beurt en presenteert men een aantal beroemde liederen uit musicals en films als My Fair Lady, Broadway en The Lion King.

Entree: 6,- euro (inclusief snack). Kaartverkoop en reservering: sportcafé De Bakwetering (woensdag/donderdag/vrijdag en zaterdag vanaf 20.30 uur), bibliotheek Lekkerkerk, Jan Timmer 06-53794959 of j.timmer28@chello.nl, Havenstadoperette@gmail.com of Jan van Bavel (0180) 631612. Voor dit concert zijn honderd kaarten beschikbaar.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.