Open huis Adviescentrum Rabobank Krimpenerwaard

Deel dit:

Logo_RTVK_staand_01KRIMPEN A/D IJSSEL – Rabobank Krimpenerwaard zet zaterdag 18 april de deuren van haar nieuwe Adviescentrum in Krimpen aan den IJssel open voor belangstellenden. Tussen 10.00 en 15.00 uur is iedereen welkom aan het Raadhuisplein 4.

Naast een rondleiding door het duurzame en innovatieve pand is er genoeg te beleven deze dag. Voor de kinderen zijn er buiten een springkussen en een rodeostier. Een limonadeclown zorg voor iets te drinken.

Binnen staat een innovatiestand. Hier kan men kennismaken met een aantal nieuwe innovaties, zoals het ervaren van een virtuele brand met de Oculus 3D Rift en de Google Glass bril.

Verder is er de actie ‘Kraak de Kluis’. Men kan daaraan deelnemen door de uitnodiging of de bon uit de advertentie mee te nemen. Tegen inlevering hiervan ontvangt men een sleutel. Past deze op de kluis dan wint men een van de waardebonnen.

Verder is er om 14.00 uur een optreden van de Big Band Crimpen en houdt Fotowerkgroep Krimpen een presentatie.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ton Flierman zegt:

    KRAAK de KLUIS,Tegen inlevering van de bon ontvangt men een sleutel. Past deze op de kluis dan wint men een van de waardebonnen. Ik had zaterdag de juiste sleutel, maar tot mijn stomme verbazing lag er geen waarde bon, maar een zogenaamd verassingspakket. Ik heb dit niet kunnen waarderen, zeer teleurstellend. Mede omdat in alle kranten stond dat er waardebonnen te winnen waren.
    ik zou het dan ook zeer op prijs stellen om alsnog de waardebon van €50,- te krijgen.
    Met vriendelijk groet
    Ton Flierman

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.