Opbrengst zevende Lions Krimpen Open voor twee goede doelen

Deel dit:

Commissieleden Ton Rekkers, Peter Kleinekoort en Leo Egge (vlnr) hebben er zin in.

Commissieleden Ton Rekkers, Peter Kleinekoort en Leo Egge (vlnr) hebben er zin in.

KRIMPEN A/D IJSSEL/LEK – De zevende editie van het Lions Krimpen Open, het open golfkampioenschap voor de Krimpenerwaard dat ook dit jaar weer wordt georganiseerd de Lionsclub Krimpen aan den IJssel, vindt plaats op zaterdag 1 juli. Plaats van handeling is als altijd de golfbaan Crimpenerhout in Krimpen aan de Lek. De netto-opbrengst gaat deze keer naar twee goede doelen: de Stichting Diva Dichtbij en de Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard.
 
Leo Egge, Peter Kleinekoort en Ton Rekkers zijn er klaar voor. Samen met Anthon Timm en Cornelis van Wesep vormen zij sinds jaar en dag de golfcommissie binnen de Lionsclub Krimpen aan den IJssel. “Alles is geregeld om er op zaterdag 1 juli weer een prachtig toernooi van te maken”, vertelt commissievoorzitter Peter Kleinekoort. “We hebben al aardig wat aanmeldingen binnen, maar er kunnen er altijd nog meer bij. Iedere golfer of golfster die in het bezit is van een golfvaardigheidsbewijs is welkom. Men kan zowel individueel als per flight van vier personen inschrijven. En degenen voor wie de golfsport nog nieuw is, kunnen deelnemen aan een clinic van zo’n anderhalf uur.”
 
Opbrengst voor twee stichtingen
Leo Egge vertelt dat de netto-opbrengst van het golftoernooi elk jaar wordt bestemd voor een ander goed doel. “Dit jaar heeft onze club gekozen voor twee stichtingen die zich allebei inzetten voor het welzijn van onze medemensen. De diva’s van Stichting Diva Dichtbij zingen voor mensen die langdurige zorg nodig hebben en die niet meer zelf naar het theater kunnen gaan. Dat doen zij bijvoorbeeld in een huiskamer van een verpleeghuis of aan iemands bed.”

clinic2

En hij vervolgt: “De mensen van de Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard geven via het aanbieden van dagbesteding op een zinvolle en plezierige manier extra structuur aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking.”
 
Lage inschrijfkosten
Ton Rekkers: “De inschrijfkosten bedragen 65 euro per persoon en 225 euro per flight. Deelname een de clinic kost dertig euro. Ondanks deze lage kosten kunnen we ieder jaar toch een mooi bedrag overhouden voor de uitgekozen goede doelen. Dat is mede mogelijk dankzij een aantal betrokken sponsors. Dit jaar zijn onze hoofdsponsors Rabobank Krimpenerwaard, Smit Mode in Krimpen aan den IJssel en Albert Heijn Gebroeders De Block in Krimpen aan den IJssel.”

Peter Kleinekoort roept iedere golfer in de Krimpenerwaard op om mee te doen aan het zevende Lions Krimpen Open. “Inschrijven kan op onze website www.krimpenopen.nl.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.