Opbrengst Lions Winterbingo opnieuw voor Belbus

Deel dit:

Sylvana van der Laar won de hoofdprijs in 2015.

Sylvana van der Laar won de hoofdprijs in 2015.

KRIMPEN A/D IJSSEL – De bekende Winterbingo van de Lionsclub Krimpen aan den IJssel wordt dit jaar gehouden op donderdagavond 15 december. Plaats van handeling is als altijd de theaterzaal van het vernieuwde ontmoetingscentrum De Tuyter. De volledige opbrengst van het evenement gaat voor de twaalfde keer in successie naar de Stichting Belbus.

Binnenkort staan ze weer op diverse plaatsen in Krimpen aan den IJssel. De borden met daarop de bekende posters die de aandacht vestigen op een van de traditionele fondsenwervingsacties van de Lionsclub Krimpen aan den IJssel, de Winterbingo. Peter Kleinekoort is de nieuwe aanvoerder van de lionscommissie die dit evenement voorbereidt.

Hij vertelt: “Op dat moment is er al heel wat werk verzet door de leden van onze serviceclub. Denk maar aan het benaderen van onze vele relaties met de vraag of zij opnieuw prijzen voor de bingo beschikbaar willen stellen.” Over hun medewerking heeft de club niet te klagen. Kleinekoort is ervan overtuigd dat het podium in de grote zaal van De Tuyter op 15 december als altijd vol zal staan met allerlei grote en kleine prijzen die in de tien spelrondes hun weg naar de deelnemers zullen vinden. “En dan is er nog de loterij, waaraan alle bingospelers kunnen meedoen”, vervolgt Peter. “Aan het slot van de avond maakt notaris Zwaveling bekend wie de hoofdprijs mee naar huis mag nemen.” Vorig jaar was dat een televisie. Wat het dit jaar gaat worden, blijft nog even een verrassing.

Winterbingo 2015. Belbus-voorzitter Paul in het Veld toont de opbrengst.

Winterbingo 2015. Belbus-voorzitter Paul in het Veld toont de opbrengst.

‘De Belbus verdient het’
Ieder jaar blijkt opnieuw dat de deelnemers aan de Winterbingo het van harte eens zijn met de keuze van de lionsclub om de opbrengst van dit evenement volledig aan de Belbus ten goede te laten komen. Kleinekoort: “Wij zijn blij dat wij op deze manier, dankzij de inbreng van onze relaties én van de bingospelers, een bijdrage kunnen leveren aan het in stand houden van een vrijwilligersorganisatie die in Krimpen aan den IJssel een onmisbare functie vervult. De Belbus verdient het.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.