Ohh Ja! Party verkast naar Schoonhoven

Deel dit:

ohhja3SCHOONHOVEN – De Ohh Ja! Party verhuist na twee geslaagde edities in Lekkerkerk, naar Schoonhoven. Het feest strijkt zaterdag 8 oktober neer in club Seasons 2.0. De Lekkerkerkse organisatoren Peter Bouter en Guido Batenburg laten hier samen met eigenaren Alex en Yvonne Boerboom oude staptijden herleven.

“Seasons is met zijn tweee zalen vergelijkbaar met het alom bekende Gebouw van weleer, hier in Lekkerkerk, Daar had je de kleine soos en natuurlijk de grote zaal. Daarom hebben we deze keer voor een iets andere aanpak gekozen dan de vorige twee keren in het Sportcafé in Lekkerkerk”, vertellen de twee organisatoren. “Huis-dj Fabian Kruizinga zal weer zijn bekende 70’s 80’s en 90’s plaatjes draaien in de bovenzaal. Beneden gaat het er wat harder aan toe en is de in old-school kringen bekende DJ Panic de hoofdact. DJ Toll, ook een bekend gezicht uit de Gebouw-tijd, neemt het voorprogramma in de grote zaal voor zijn rekening.”

Discobus
Het feest begint om 21.00 uur en zal in ieder geval tot 2.30 uur duren. “Er zal, net als vroeger, een discobus rijden van Krimpen aan den IJssel, via Krimpen aan de Lek, Ouderkerk, Lekkerkerk, Bergambacht en Ammerstol naar Schoonhoven en natuurlijk ook weer terug als het feest is afgelopen”, vertellen Bouter en Batenburg.

Kaarten voor de Ohh Ja! Party in Seasons kosten tien euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de deur. Minimumleeftijd is 23 jaar. Een busretourtje kost vijf euro.

Voorverkoopadressen: Snackbar Graafland aan de Waalstraat in Krimpen aan den IJssel, Snackbar Kees Patat aan de Poolmanweg in Lekkerkerk, Eetcafe ’t Centrum aan de Hoofdstraat in Bergambacht, Streakers Wo-man fashion en sneakers aan de Dam 4a in Schoonhoven of via de Facebookpagina van de Ohh Ja Party.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.