Nieuw in Lekkerkerk: vrijmarkt op Koningsdag

Deel dit:

vrijmarktLEKKERKERK – De viering van Koningsdag in Lekkerkerk telt veel vaste activiteiten. Ringrijden, de kinderspelen en de afsluitende lampionoptocht zijn al vele jaren vaste prik in het Lekdorp op de jaarlijkse feestdag. Aan dat feestprogramma wordt dit jaar een noviteit toegevoegd: een vrijmarkt. Initiatiefnemers zijn Rosalie Snuif en Renata de Groot.

Beide dames hebben zitting in het bestuur van Oranjevereniging Oranje Nassau. “Samen hebben we bedacht dat het wel eens leuk zou zijn als er ook in Lekkerkerk een vrijmarkt wordt gehouden op Koningsdag”, vertelde Renata vrijdagmiddag in de Infoshow van RTV Krimpenerwaard. “De plannen zijn uitgewerkt en op 27 april vindt van 8.00 tot 12.00 uur een vrijmarkt voor kinderen plaats op het parkeerterrein achter het gemeentekantoor.”

Beide dames verwachten dat er voldoende animo zal zijn. Er zijn zelfs al wat aanmeldingen binnen. “Hartstikke leuk natuurlijk. Kinderen kunnen er hun speelgoed verkopen, oude boeken of misschien willen ze wel cupcakes verkopen. Ook mag er muziek gemaakt worden, bijvoorbeeld blokfluit spelen of wellicht zitten kinderen in een bandje.”

Aanmelden voor de vrijmarkt kan op de website van Oranjevereniging Oranje Nassau.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. justé liliane zegt:

    graag zouden we het juiste ares en plaats weten waar de vrijmarkt en kindermarkt plaats vind op 27:04/2018

  2. Rosalie zegt:

    Op het parkeerterrein achter het gemeentekantoor.

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.