Negende benefietkorenfestival in Lekkerkerk

Deel dit:

De organisatie van het benefietkorenfestival is druk bezig met de voorbereidingen.

De organisatie van het benefietkorenfestival is druk bezig met voorbereidingen.

LEKKERKERK – In partycentrum Amicitia in Lekkerkerk wordt zaterdag 11 mei voor de negende keer een benefietkorenfestival gehouden. Gedurende de dag treden twaalf verschillende zanggezelschappen op.

“Vanaf 12.00 uur wordt het programma geopend door de Melody Percussion Band van Muziekvereniging Lekkerkerk en vervolgens treden nog elf koren op”, vertelt organisatrice Jacky Scheer. “Het volledige programma wordt nog bekendgemaakt.”

De opbrengst van deze editie van het korenfestival gaat naar twee goede doelen: De Samenloop voor Hoop Krimpenerwaard en Uitjes langs de Lek. “We vragen twee euro entree en de mensen kunnen de hele dag in- en uitlopen. Ook gaan we weer prijzen verdelen met het rad van avontuur. De prijzen zijn geschonken door lokale winkeliers in Lekkerkerk.”

Vorige edities was de opbrengst rond de tweeduizend euro en dit werd evenredig verdeeld over twee goede doelen. “We gaan er weer een gezellige dag van maken en hopen natuurlijk zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de goede doelen.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.