Najaarsfair De Witte Brug groeit uit tot traditie

Deel dit:

wittebrugLEKKERKERK – Hotel De Witte Brug in Lekkerkerk is zaterdag 29 oktober weer het decor van een najaarsfair. “We mogen zo langzamerhand wel van een traditie spreken”, zegt supervisor Nicole in ’t Hout op de website van Ondernemers Coöperatie Lekkerkerk (OCL).

Nicole in ’t Hout is de afgelopen maanden druk in de weer geweest om een aantrekkelijk aanbod van kramen te regelen voor het herfstevenement. Het resultaat is een aantrekkelijke mix van standhouders.

“De Berenkuil uit Ouderkerk aan den IJssel komt met de heerlijkste chocolade en Trenies on Tour uit Krimpen aan de Lek heeft een kraam met onderscheidende damesmode”, vertelt Nicole op de website van OCL. “Ook leuk is de aanwezigheid van beginnend ondernemer Simone Zeeuw met haar in decoraties gespecialiseerde bedrijf Moons. Hip & Levstyle komt met een kraam vol leuke accessoires voor in huis en Tijd van Genieten verwent de bezoekers met mediterrane delicatessen.”

Verder staan er kramen met sieraden, is er een stand met haarbandjes voor baby’s en peuters en staan de tassen van Felicitas uitgestald. Een schilderijenkraam en een kraam met shawls en sieraden van het label Baroque Pearl maken het Najaarsfair-plaatje compleet.

“Tussen 12.00 en 17.00 uur is iedereen kosteloos welkom om de fair te komen bezoeken”, vertelt Nicole in ’t Hout. “Uiteraard trakteert De Witte Brug op lekkere kleine hapjes en zijn er grotere lekkernijen te koop, waaronder het befaamde ‘Broodje bal van Leen’, diverse andere smakelijke broodjes en verse erwtensoep. Kortom: deze vierde Najaarsfair wordt weer een mooi feest in en rond ons hotel.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.