LOS Muziektheater met Meet&Eat in Concordia

Deel dit:
concordia

De meiden van LOS.

HAASTRECHT – Wegens succes in herhaling: LOS Muziektheater komt weer naar Theater Concordia in Haastrecht. Vorig jaar heeft iedereen kunnen genieten van de scherpe grappen en de muzikale kwaliteiten van de vier dames. Op zaterdag 31 oktober gaan de dames weer los.

Met hun indrukwekkende muzikaliteit, scherpe teksten en fysieke uitspattingen blijven de vier meiden van LOS verbazen.

Voorafgaand aan de theatervoorstelling houdt Beauty&Brains de eerste Beauty&Brains Meet&Eat: een informele en culinaire netwerkactiviteit voor ondernemers.

Om 17.00 start de Meet&Eat in het Grand Café van Theater Concordia. Een uitgebreid buffet staat klaar, zodat er alle ruimte is om nieuwe ondernemers te ontmoeten en bij te praten met oude bekenden. Zowel mannelijke als vrouwelijke ondernemers en professionals zijn welkom. Aansluitend is in de theaterzaal de voorstelling van LOS om 20.15 uur. Vanaf 19.30 uur gaan de deuren van het Grand Café open voor alle theaterbezoekers.

Kaartjes voor het Meet&Eat, inclusief de voorstelling kosten 35,- euro. Kaarten voor alleen de cabaretvoorstelling Total LOS of alleen Meet&Eat kosten 17,50 euro. Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl en te koop in Grand Café Concordia.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.