Ladiesnight Beauty & Brains Krimpenerwaard

Deel dit:
ladiesnight1

Het theaterduo Mamma’s aan de poort brengt ‘Zucht’.

HAASTRECHT – Beauty & Brains, de ondernemersvereniging voor vrouwelijke ondernemers in de Krimpenerwaard, viert vrijdag 26 oktober haar tienjarig jubileum met een Ladiesnight en een toepasselijke theatervoorstelling. De avond vindt plaats op de plek waar het ooit allemaal begon: Haastrecht. De dames van Beauty & Brains nodigen vrouwen uit de Krimpenerwaard uit op hun feestje in Theater Concordia.

Bezoekers worden om 19.00 uur op de roze loper verwelkomd met een glas bubbels. Binnen kunnen zij mooie foto’s laten maken tijdens de B&B Fotoshoot. Tijdens een mini-expositie kunnen bezoekers kennismaken met de vijftig vrouwelijke ondernemers van Beauty & Brains. Daar presenteren alle onderneemsters zich via een B&B-box: een box van 30×30 cm waarin hun product of dienst tot de essentie is teruggebracht. Iedere deelnemer krijgt bij binnenkomst een (lokaal ontworpen en bedrukte) goodiebag die gedurende de avond gevuld kan worden.

Aansluitend is er een interactieve en vermakelijke theatervoorstelling ‘Zucht’ van het duo Mama’s aan de Poort. Deze twee dames brengen een voor veel vrouwen herkenbare en humoristische show. Ingrid en Vivian zijn schaamteloos in het delen van hun levenservaring en dagelijkse ongemakken.

Voorafgaand aan de Ladiesnight hebben de dames van Beauty & Brains een feestelijke borrel. Daar vindt de uitreiking van een nieuwe award plaats: de Powervrouw KrimpenAward. Het gaat om een onderneemster uit de Krimpenerwaard die inspireert en verbindt en die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan het vrouwelijk ondernemerschap. In de jury zitten onder anderen wethouder Lavinja Sleeuwenhoek en Marcia Sellenraad van de Rabobank. De award is ontworpen door een kunstenares uit de Krimpenerwaard.

Kaarten voor de Ladiesnight kosten 15,- euro en zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl of zijn te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur. En voorafgaand aan de kassa.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.