Het Kwartier biedt voor elk wat wils in nieuwe seizoen

Deel dit:

kwartierSTOLWIJK – Stichting Stolwijk Ontmoet biedt de bezoekers van cultureel centrum Het Kwartier weer een uitgebreid programma in het komende seizoen.

De activiteiten staan vermeld in de gebruikelijke nieuwsbrief van de stichting, terwijl het culturele programma ook huis-aan-huis wordt bezorgd in de gehele Krimpenerwaard.

Het seizoen wordt op vrijdag 28 september gestart met een optreden van cabaretière Kiki Schippers, die met haar nummer ‘Er spoelen mensen aan’ de Annie M.G. Schmidtprijs won. Ook nam zij met succes deel aan ‘De Slimste Mens’.

Highlights in het seizoen zijn verder een optreden van Henk Poort (opera- en musicalacteur die op 19 oktober een soloprogramma brengt over zijn jeugdjaren in de Jordaan), het traditionele benefiet-korenfestival (3 november), een Ierse Avond (1 december) met een optreden van de Continental Ceiliband en -dansers, het Kerst-Kwartier (14 december) en een optreden van de talentvolle cabaretière Anne Neuteboom.

Ook Janneke Jager (cabaret/entertainment) brengt, dit keer met band, weer een bezoek aan Het Kwartier.
Verder biedt Het Kwartier ook dit seizoen weer diverse optredens van plaatselijke toneel- en muziekverenigingen, en is er een uitgebreid programma voor kinderen en voor senioren.

De Kwartier Club heeft dit seizoen ook weer verschillende festiviteiten op haar programma staan, zoals een benefietavond met coverbands uit de regio, een après-schaatsavond en uiteraard de Koningsnacht 2019.

De complete culturele agenda kan worden opgevraagd via nieuws@hetkwartierstolwijk.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.