Korenfestival Lekkerkerk: opbrengst naar twee goede doelen

Deel dit:

Lekkerkerk braderie 2017-163 LEKKERKERK – Tegelijk met de moederdagbraderie vindt zaterdag 12 mei in het centrum van Lekkerkerk voor de achtste keer een benefietkorenfestival plaats. In partycentrum Amictia treden gedurende de dag weer tal van zanggezelschappen op.

Het programma wordt om 12.15 uur geopend door de Melody Percussion Band van Muziekvereniging Lekkerkerk. “Achtereenvolgens treden op: het DreamKoor, popkoor S1Voice, het Regiokoor, Sing4Fun, dameskoor Betty Fox, De IJsselmannen, het Cabauws Weteringkoor en de Vlister Zangers”, laat organisatrice Jacky Scheer weten.

De opbrengst van deze dag gaat naar twee goede doelen: KWF kankerbestrijding en Stichting Hospice Midden Holland. Scheer: “Eerdere edities zaten we qua opbrengst rond twee duizend euro, evenredig verdeeld over twee goede doelen. We vragen twee euro voor entree en mensen mogen de hele dag in en uit lopen om de koren te bekijken en beluisteren. En zeker ook om mee te zingen. Ook wordt het rad van avontuur weer van stal gehaald.”

Rond 20.15 uur staat de bekendmaking van de opbrengst gepland. Scheer: “Het deel voor het KWF wordt overhandigd aan Team Krimpenerwaard dat in juni meedoet aan Alpe d’HuZes.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.