Koningsspelen voor Schoonhovense schoolkinderen

Deel dit:

(Foto: Het Kontakt)

(Foto: Het Kontakt)

SCHOONHOVEN – In Schoonhoven worden vrijdag 21 april de jaarlijkse sportieve Koningsspelen gehouden. Verschillende plaatselijke sportverenigingen en -organisaties verzorgen deze dag sportclinics voor de groepen 4 tot en met 8 van de vijf basisscholen in de zilverstad. 
 
De groepen vier maken tussen 10.00 en 12.00 uur kennis met volleybalvereniging DOS uit Schoonhoven in sporthal de Meent.  Op en rondom het terrein van KlusWijs wordt er kennisgemaakt met dans, skeeleren en Tang so Doo door de groepen 5. Alle groepen 6 volgen de sportclinics bootcamp, beachvolleybal en hockey op- en rondom de sportvelden in Schoonhoven Oost. De groepen 7 komen in actie op de sportvelden van de atletiek, tennis- en voetbalvereniging.  
 
Groep 8 komt in actie van 12.00 tot 14.00 uur in sporthal de Meent met basketbal en badminton. Op dezelfde tijd wordt er gevoetbald op de voetbalvelden en wordt er getafeltennist bij het clubgebouw van tafeltennisvereniging Smash. 
 
Tijdens het sporten ontvangen alle deelnemers een gezonde versnapering, aangeboden door PLUS Rechtuyt. Uiteraard is iedereen welkom om vanaf 10.00 uur een kijkje te komen nemen op een van de Schoonhovense sportaccommodaties.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.