Koningsdag: weer oldtimerrit door Krimpenerwaard

Deel dit:

oldtimer KRIMPENERWAARD – Op Koningsdag wordt de tweede Kingsday Classics gehouden, een rit voor oldtimervoertuigen door de Krimpenerwaard. De organisatie is weer in handen van Cor de Jong uit Bergambacht.

“De tour leidt deelnemers donderdag 27 april langs de mooiste plaatsen van de Krimpenerwaard: de pittoreske steden Schoonhoven en Haastrecht en de karakteristieke dorpen Ammerstol, Bergambacht, Stolwijk, Vlist, Krimpen aan de Lek, Gouderak en Lekkerkerk”, vertelt De Jong. “We hebben daar de beschikking over gereserveerde parkeerplaatsen, de zogenaamde VIP-parkings, voor deelnemers aan deze rit.”

Deelnemers krijgen een goede routebeschrijving mee. Ook ontvangen ze een fraai rallybord en een goodybag, met daarin onder andere consumptiebonnen voor een hapje en een drankje. In sommige plaatsen worden bijzondere activiteiten voor de deelnemers georganiseerd, zoals een darttoernooi in Stolwijk.

De tour eindigt met een eindfeest in Schoonhoven. De Jong: “Een goed moment om de dag te evalueren met andere deelnemers, onder het genot van gezellige muziek en een lekker hapje en drankje. Het belooft wederom een prachtig evenement te worden.”

Voor meer informatie en tickets: www.kingsdayclassics.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.