Kingsdayclassics in aantocht

Deel dit:

IMG_0764KRIMPENERWAARD – Koningsdag vrijdag 27 april worden de feestelijkheden in de regio opgeluisterd door de deelnemers van ‘Kingsdayclassics’, een autotoertocht met oude, klassieke en vooral ook bijzondere exclusieve autovoertuigen. Ditmaal worden alle elf kernen van de gemeente Krimpenerwaard op Koningsdag bezocht.

“Een evenement waar ik nog steeds verschrikkelijk veel zin in heb”, aldus organisator Cor de Jong uit Bergambacht in een interview met RTV Krimpenerwaard. Het aantal inschrijvingen benadert op dit moment de honderd voertuigen. Het biedt deelnemers de gelegenheid in alle kernen iets mee te krijgen van de festiviteiten. De route brengt hen telkens naar een VIP-parkeerterrein midden in de bezochte plaats.

Deelnemers ontvangen een grote Goodybag vol consumptiebonnen, extra’s en een overzichtelijke kaart. Einde van de middag wordt in Berkenwoude een afsluitfeest gehouden waarbij ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Als het aan Cor ligt wordt de komende jaren het parcours uitgebreid met Krimpen aan den IJssel zodat écht de gehele Krimpenerwaard meedoet. Daarnaast komen al verzoeken binnen van omliggende plaatsen om mee te doen. “Oude vrachtwagens, legervoertuigen, ik zou het graag er allemaal bij willen hebben maar het moet ook beheersbaar blijven op de parkeerplaatsen”, vertelt Cor.

Muzikale invulling is deze dag van ‘Johnny and the Gangsters of Love’. Zij zullen gedurende dag optreden op de VIP-parkeerplaatsen en aanwezig zijn op het eindfeest in Berkenwoude.

Ook meerijden? Belangstellenden kunnen zich opgeven via www.kingsdaysclassic.nl.

Meer over de Kingsdayclassic hoort u a.s. zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur bij RTV Krimpenerwaard.

download (1) download (2) download (3) download (5) download

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.