Kerstmarkt Lekkerkerk met meer dan vijftig kramen

Deel dit:

kerstmarktLEKKERKERK – Meer dan vijftig kramen vol leuke en inspirerende kerstartikelen en andere producten, een optreden van een heus popkoor, de aanwezigheid van de kerstman én een draaimolen; het zijn zomaar wat ingrediënten van de Lekkerkerkse kerstmarkt van donderdag 17 december.

Van 17.00 tot 22.00 uur wentelt het dorp zich in winterse sferen en is iedereen welkom om het even knusse als gezellige evenement te komen bezoeken. Voor wat de organisatie betreft werkt Ondernemers Coöperatie Lekkerkerk dit jaar intensiever dan ooit samen met Kroko’s Evenementen, het bedrijf van Bianca Verbree.

“We trokken de voorbije vijftien jaar al samen op met zowel de moederdagbraderie als de kerstmarkt”, vertelt Verbree. “Yvonne Weijnen was namens de Lekkerkerkse ondernemers tien jaar lang de grote trekker van deze evenementen, maar zij heeft te kennen gegeven het stokje te willen overdragen.”

“Klopt”, zegt Yvonne Weijnen. “Ik heb het lang gedaan, maar wil nu aan andere dingen prioriteit geven. De evenementen zijn bij Kroko’s in goede handen. Het is voor mij wel een aparte gewaarwording om de handen vrij te hebben. In het verleden was ik er heel wat uurtjes mee bezig. Want er komt veel bij kijken hoor. Fijn dat Bianca het nu van me heeft overgenomen.”

Kramenrecord
De Lekkerkerkse Kerstmarkt van donderdag 17 december telt het recordaantal van meer dan vijftig kramen vol kerstgerelateerde artikelen zoals kerstdecoraties, taarten/gebak en chimney-cakes, pannenkoeken, speelgoed, puzzels, kalenders, kleding etc etc. Daarnaast is er voor de kinderen een draaimolen en mag het publiek rekenen op een optreden van popkoor De Decibelles (om 18.30 uur). Ook diverse Lekkerkerkse ondernemers geven met interessante kerstaanbiedingen acte de présence in het dorpscentrum. Daarnaast zijn er kramen van een aantal verenigingen en stichtingen en worden de lichtjes van de grote Lekkerkerkse kerstboom ontstoken. “Het wordt een avond die je niet mag missen”, zegt Bianca Verbree. “We verwachten dan ook veel belangstelling.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.