Kaartverkoop Lions benefiet muziekavond gestart

Deel dit:

muziekavondKRIMPENERWAARD – Lionsclub Krimpenerwaard verzorgt zaterdag 11 november in Het Bastion in Schoonhoven een benefiet muziekavond. Met optredens van de band van VOF De Kunst, Saskia Dian en Peter Dons uit Ammerstol. De opbrengst van de avond is bestemd voor de stichting ‘Support Casper’ waarmee een bijdrage wordt geleverd aan de strijd tegen alvleesklierkanker.

Tijdens het feestelijke muziekevenement worden tal van ‘gouwe ouwe’ nummers ten gehore gebracht door Peter Dons uit Ammerstol en de band van VOF De Kunst. Bekend van onder andere de nummers ‘Suzanne’ en ‘Eén kopje koffie’. Saskia Dian met haar soulvolle stem is bekend van haar deelname aan Holland’s Got Talent.

Elke dag sterven er acht mensen aan alvleesklierkanker in Nederland. Vaak overlijden patiënten binnen een jaar. Chirurg en onderzoeker Casper van Eijck met zijn team wil daarin verandering brengen door onderzoek te doen naar nieuwe, innovatieve behandelmethoden, de zogenaamde immunotherapie. Deze therapie gaat ervan uit dat gezonde cellen geactiveerd kunnen worden en ingezet tegen kwaadaardige tumorcellen. Geld voor onderzoek is onontbeerlijk.

Kaarten (incl. twee gratis consumpties) voor de benefiet muziekavond kosten 20,- euro per stuk. Bestellen via krimpenerwaard@lions.nl.Ook het bedrijfsleven in de Krimpenerwaard levert een bijdrage. Inmiddels hebben vier hoofdsponsors zich gemeld: Hoek & Blok, Van der Vlist Advies, PKF Wallast en een sponsor die anoniem wil blijven). Ook is de koop van sponsorpakketten, van 50,- euro tot 250,- euro, voor bedrijven mogelijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.