Israël-lezing in ’t Venster in Lekkerkerk

Deel dit:

LEKKERKERK – Op woensdag 13 september start het nieuwe seizoen voor de ‘Vrienden van Israël Krimpenerwaard’. De eerste avond betreft een studieavond met een lezing over het thema ‘wat is vervangingstheologie?’. 

ds Jaap de Vreugd

ds. Jaap de Vreugd

Uitgenodigd is ds. Jaap de Vreugd die deze avond dit thema zal behandelen. Dit betreft de aftrap van een nieuw seizoen met diverse bijbelstudie- en sprekersavonden. De bijeenkomst over dit thema is de eerste van een serie van in totaal drie avonden.

Ds. Jaap de Vreugd was als hervormd predikant werkzaam in de PKN en oud-voorzitter van Christenen voor Israël. Hij maakt deel uit van de redactie van Israël & de Kerk en publiceert geregeld in dit theologisch kwartaaltijdschrift. Ook is hij als redactielid en schrijver verbonden aan Profetisch Perspectief, een kwartaalblad dat inzoomt op geschiedenis en actualiteit.

Belangstellenden zijn woensdagavond 13 september van harte welkom in gebouw ’t Venster, Jan Ligthartstraat 68 in Lekkerkerk. Aanvang: 19.45 uur. Zaal geopend vanaf 19.15 uur. Toegang tot het gebeuren is gratis.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.