Inschrijving Music Award Krimpenerwaard gestart

Deel dit:
De winnaar van 2015: Pendulums Motion. (Foto: Jeroen van Zomeren)

De winnaar van 2015: Pendulums Motion. (Foto: Jeroen van Zomeren)

KRIMPEN A/D IJSSEL – Stichting Krimpen Presents gaat weer op zoek naar muzikaal talent uit de regio. De inschrijving voor de Music Award Krimpenerwaard 2016 is inmiddels gestart.

“Dit jaar is de opzet iets anders”, meldt voorzitter Rutger van den Bosch van Krimpen Presents. “Er zijn dit keer twee rondes. Elke ronde wordt een winnaar gekozen. Beiden mogen spelen op het grote podium tijdens het Oranjefestival 2016, als voorprogramma van één van de nationale acts.”

De Music Award Krimpenerwaard vindt plaats op vrijdag 4 en zaterdag 12 maart in de grote zaal van ontmoetingscentrum De Tuyter in Krimpen aan den IJssel. De eerste band betreedt om 20.00 uur het podium. Rond 23.30 uur wordt de winnaar van die avond bekend gemaakt.

Bands kunnen zich aanmelden voor de Music Award Krimpenerwaard 2016 op de website van Krimpen Presents.

Van den Bosch: “Natuurlijk is elke goede band of muzikant welkom, maar met name muzikanten uit de Krimpenerwaard roepen we op zich in te schrijven.” Gezien het karakter van de evenementen die Stichting Krimpen Presents organiseert, sluit de stichting acts zoals house, techno of enkel mixen van muziek door middel van computer en mengtafel uit van deelname.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.