Genoeg te doen op ‘Ik doe mee Plein’

Deel dit:

pleinKRIMPEN A/D IJSSEL – Synerkri houdt woensdag 19 september samen met YMCA het ‘Ik doe mee Plein’. Deze middag wordt het plein bij ‘t Onderdak omgetoverd tot een echt ‘doe-plein’, met circus-, knutsel- en sportactiviteiten.

Circus Rotjeknor is aanwezig met verschillende circusmaterialen. Kinderen (en ook hun ouders) kunnen koorddansen, ballopen, eenwielfietsen, steltlopen, diaboloën en uiteraard jongleren. YMCA zorgt dat kinderen kunnen knutselen. Kinderen en hun ouders krijgen deze middag ook een voorproefje van de activiteit Buurtsport.

Buursport is sporten met elkaar in de buitenlucht. Vanaf september laadt Synerkri elke vrijdagmiddag de Synerkribus in met sportmaterialen en nodigt iedereen uit om te komen sporten met elkaar. Buurtsport start op de locatie Gio-Court en zal later ook op andere speelplekken in Krimpen te vinden zijn.

Het ‘Ik doe mee Plein’ is op woensdagmiddag 19 september van 14.00 tot 16.30 uur. Locatie is het plein bij ‘t Onderdak, Groenendaal 5. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Het ‘Ik doe mee Plein’ is de start van het nieuwe Synerkripas-seizoen. Synerkri organiseert het hele schooljaar activiteiten voor kinderen vanaf vie jaar. Voor het aanmelden van veel activiteiten hebben kinderen een Synerkripas nodig. Met een pas kunnen ze kennismaken met verschillende sporten en meedoen met allerlei workshops op het gebied van crea, kunst, techniek, wetenschap en natuur. De Synerkripas is digitaal en kost 20,- euro voor het eerste kind uit een gezin en 15,- euro voor broertjes en zusjes. De pas is geldig tot september. Meer info op www.synerkripas.nl voor meer info.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.