Feestelijke afsluiting KunstSuper-expositie Lekkerkerk

Deel dit:

kunstsuper3LEKKERKERK – In de ruimte op de eerste verdieping van de Albert Heijn-supermarkt in Lekkerkerk vindt zaterdag 24 december de feestelijke afsluiting plaats van de KunstSuper-expositie. Rond 13.30 uur wordt de winnaar bekendgemaakt van de publieksprijs van de tentoonstelling rond het thema ‘Rood’.

“We zijn deze laatste dag zoals gebruikelijk om 11.00 uur open”, vertelt Marianne Scalf namens het team van de KunstSuper. “Rond half twee wordt het spannend. Dan zijn alle stemmen nauwkeurig geteld en wordt bekendgemaakt wie de publieksprijs in ontvangst mag nemen. Wie is door het publiek gekozen tot de meest gewaardeerde kunstenaar van de tentoonstelling ‘Rood’?”.

Er zijn al heel wat stemmen uitgebracht. “Uit alle mensen die hebben gestemd op de winnaar trekken we één persoon en die zal door ons benaderd worden ook aanwezig te zijn bij de uitreiking.”

kunstsuper2

Anna Dijkstra.

Direct aansluitend aan de prijsuitreiking is er live muziek tot 15.30 uur met Melanie Scalf op klarinet, Mare Heeringa op saxofoon en Anna Dijkstra (zang en gitaar). Speciaal voor de afsluiting brengen deze jonge muzikanten een door Ingrid Vliegenthart gearrangeerd stuk ten gehore.

“Komende vrijdag kan iedereen overigens ook nog tussen 11.00 en 20.30 uur komen kijken en genieten van de kunstwerken, de tentoonstelling ‘Rood’ of een speurtocht doen”, vult Marianne Scalf nog snel aan. “Dan is tevens de laatste kans om een stem uit te brengen voor de publieksprijs.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.