‘Feest op zolder’ in Cultureel Café Ammerstol met de Vliering

Deel dit:

vlieringAMMERSTOL – Zondag 15 februari is het ‘feest op zolder’ in Cultureel Café Ammerstol met een optreden van folkrock band De Vliering. Met vergeten teksten van toen en nieuwe woorden van nu spelen ze muziek van vandaag en ooit. Deze uit vijf muzikanten bestaande band brengt Folkrock van eigen bodem.

De bandleden van de Vliering komen uit heel verschillende muzikale hoeken: van folk tot jazz, van heavy metal tot kleinkunst. Uit de teksten blijkt een voorliefde voor sterke Nederlandse taal. Grote woorden en kleine poëtische kanttekeningen.

Op gitaren, mandoline, bas, drums, fluiten, trekzakken, doedelzak en met de stem wordt er aanstekelijke muziek gemaakt. Een van de bandleden, Helga Buitelaar, is geen onbekende voor het publiek van Cultureel Café. Helga Buitelaar trad vorig seizoen op met Janis’s Pearls met een muzikale ode aan de muziek van Janis Joplin. Het jaar daarvoor mochten we haar in Het Gebouw beluisteren als singersongwriter Yonder. Nu dus met folkrock in onze moerstaal. Een veelzijdige muzikante die iedere keer weer verrast.

Aanvang 16.00 uur. De zaal in Het Gebouw aan de Lekdijk 75 is open vanaf 15.30 uur en de entree zoals altijd maar vijf euro.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.