Farm Fair Bergambacht in Franse sfeer

Deel dit:

'farmfairBERGAMBACHT – Het Dorpshuisje in Berkenwoude en Hoeve Maria in Bergambacht hebben de handen ineengeslagen voor de organisatie van een French Farm Fair. Die vindt zaterdag 28 mei plaats aan de Zuidbroek 147 in Bergambacht.

“De fair is volledig in Franse sfeer. Er staan rond de 35 kramen met alleen maar authentiek brocante en antiek”, vertelde initiatiefneemster Marcha Roxs van het Dorpshuisje woensdagmiddag in het programma Bedrijf aan het Woord van RTV Krimpenerwaard. “Er is ook wat te nuttigen, diverse broodjes en soepen. We hebben een gezellig terras en er klinkt sfeervolle muziek.”

Marcha Roxs verkoopt in het Dorpshuisje zelf ook brocante en antiek. “Dat doe ik inmiddels alweer acht jaar. Sinds vier jaar sta ik ook op brocante- en antiekmarkten. Omdat de Krimpenerwaard dergelijke fairs niet kent, hebben we de handen ineengeslagen.”

De markt vindt plaats bij Hoeve Maria in Bergambacht. “Die locatie is geweldig. We kunnen daar de kramen kwijt in verschillende gedeelten. Er komt ook een deel in een stal, waar de wat stoerdere items worden aangeboden. Het wordt opgezet in pleintjes, in de boomgaard, onder de hooiberg. Er is van alles te vinden. Van vaasjes tot kasten. Serviezen, ornamenten, noem maar op, echt Frans brocante.”

De French Farm Fair is te bezoeken van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.