Extra Concordia Filmavond: Knielen op een bed violen

Deel dit:

filmavondHAASTRECHT – Op donderdag 2 maart nogmaals een extra Concordia Filmavond met de film ‘Knielen op een bed violen’. De eerste en tweede filmavond met deze aangrijpende liefdesgeschiedenis was al snel uitverkocht. En omdat het theater in Haastrecht nog zoveel aanvragen kreeg, hebben zij besloten om een derde avond in te lassen

Knielen op een bed violen (2015) is een aangrijpende liefdesgeschiedenis en een klassiek noodlotsdrama over twee mensen die zielsveel van elkaar houden. Een ontroerende film over liefde, geloof en het maken van keuzes. Met hoofdrollen voor Barry Atsma en Noortje Herlaar.

Concordia Filmavond begint donderdag 2 maart om 20.15 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à 7,- euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). De minimumleeftijd voor deze film is 9 jaar.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.