Expositie nog even te zien in pop-up galerie Kunstwaard [foto’s]

Deel dit:
1 Pop Up Galerie-4220 (Kopie)

Alicia Gil Mataix en Gabriëlle Kocken.

KRIMPEN A/D IJSSEL – In de pop-up galerie Kunstwaard in Krimpen aan den IJssel is de huidige expositie nog te zien tot en met zaterdag 25 juni.

Exposanten zijn: Gabrielle Kocken uit Ammerstol met lakverf stippelschilderijen, Sonja van Dijk uit Capelle aan den IJssel met keramiek, Arnold NIX Holterman uit Krimpen aan den IJssel met stalen objecten, Janke Deelman uit Krimpen aan de Lek met acrylschilderijen van kippen, Tawab Safi uit Krimpen aan den IJssel met acrylschilderijen, IJda Sondermeijer uit Krimpen aan den IJssel met spirituele acrylschilderijen, Alicia Gil uit Moordrecht met acrylschilderijen, Louky Scheltema uit Ouderkerk aan den IJssel met glasobjecten en Wim Kastelein uit Vlist met olieverf-, acryl- en aquarelschilderijen.

2 Pop Up Galerie-4221 (Kopie)

Openingstijden: donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur. Adres: winkelcentrum De Korf (Korf 10) in Krimpen aan den IJssel.

De pop-up galerie is gevestigd in een leegstaand winkelpand. Krimpener Kunstwaard mag hier tot september gebruik van maken. De vereniging zoekt naarstig naar een nieuwe ruimte.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.